NIEUWS:

Druk bezig om mijn website een beetje te updaten, vooral omdat ik de laatste tijd alleen met vastgoed fotografie bezig ben.


Onlangs weer eens bedrijfsfoto’s mogen maken bij een mooi bedrijf in Eindhoven, deze maken echte stalen deuren, waaronder ik de eer mocht hebben om foto’s te maken bij klanten thuis. Zie hier een kleine impressie..


Toch wel leuk als je positieve berichten krijgt, en zeker als klanten tevreden zijn over je shoot! Ik had ze eigenlijk allemaal moeten bewaren… :/


Voor mezelf had ik een aantal vraagtekens met betrekking drone vliegen, als piloot moet je rekening houden met allerlei wetten en regels, dus ben ik mij gaan verdiepen in wat cursussen. Iedereen met een drone, die vliegt met een toestel vanaf 250 gram in de open categorie, is verplicht een basiscertificaat te halen. Ik heb gekozen voor een online cursus, je krijgt vragen over vliegveiligheid, luchtruimbeperkingen, luchtvaartregelgeving en veel vragen over weersomstandigheden.

Ik heb de open category gehaald A1-A3!!

Het aanmelden bij RDW is verplicht zodat je je registratienummer ontvangt.


Foto’s in de verkoop met flinke korting!

Deze hebben bij de expositie gehangen, en omdat ik steeds wil vernieuwen gaan deze in de uitverkoop! 10 stuks afmeting 50X70, 1 stuk 40×60 en 3 stuks 30×45 Neem gerust contact op voor meer info!

Thuis heb ik zelf nog 3 foto’s 50×70 op dibond 5mm hangen, deze wil ik ook in de verkoop, kan als set weg of losse verkoop.


De expositie is ten einde gekomen bij Lunchroom Koren, ik ben op zoek naar een nieuw plekje waar ik mijn foto’s kan hangen, weet jij of ben jij degene waar dat kan hoor ik dat heel graag, en neem gerust contact op!


Weer twee werken verkocht bij werk aan de muur!!


Onlangs weer een werk verkocht bij “Werk aan de Muur” deze is nu 3x verkocht!


Dit was echt super om als opdracht te krijgen, een promo filmpje te maken voor VSK Kastenbouw BV

Video is te zien op mijn zakelijke FaceBook pagina : FaceBook Wanda Michielsen